miercuri, 19 octombrie 2011

SAPUN 'ROSEBUD' CU ARGILA SI MIROS SUAV DE TRANDAFIRI...

Sapun realizat manual prin metoda la rece, din ingrediente de buna calitate.

Ingrediente folosite: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de porumb, NaOH, argila cosmetica si ulei esential de trandafir.

Argila curata, purifica, calmeaza epiderma tenului uscat si delicat si este un bun cicatrizant. Este recomandata tenului sensibil, uscat, iritat si tenului matur.

Uleiul de masline este o foarte buna sursa de vitamina E, un antioxidant natural care protejeaza celulele de radicalii liberi si implicit ajuta la incetinirea procesului de imbatranire. Desi a fost conceput ca ulei pentru gatit, acesta a ajuns sa fie unul din ingredientle principale ale produselor farmaceutice si cosmetice.

Uleiul de palmier este bogat în vitaminele A şi E şi are o concentraţie de carotenoizi, de 30 de ori mai mare decât există în morcovi.

Uleiul de cocos hidrateaza si inmoaie pielea, vindeca taieturile superficiale si zgarieturile, deodorant, se absoarbe rapid.

Este recomandat pentru :
- catifelarea si hidratarea pielii de orice tip.

Puteti opta pentru varianta Floare mare(85 g) pret 8 ron (stoc 6 buc.) sau Floare mica (50 g) pret 4.5 ron (stoc 6 buc.). Va rog specificati pe care il doriti.

duminică, 2 octombrie 2011

INEL 'SWEET HONEY'


Inel realizat din margele firepolish de 6 mm de culoarea mierii cu efect AB si margelutze R11. Baza este din margele firepolish de 4 mm si este putin elastica.
Pret: 20 RON.